Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пюре горохове з кунжутом (сублімат+сушка) ЇDLO - ситна та корисна страва, виготовлена в Україні методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів. Поєднання горохових пластівців з кунжутом та спеціями надає страві неповторного смаку та аромату. Ідеально підходить для швидкого перекусу чи повноцінного обіду під час походів та активного відпочинку. Страва легко готується і дозволяє швидко насолодитися гарячою та поживною їжею навіть у найскладніших умовах.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Горохові пластівці пропарені (86%), кунжут смажений (10%), цибуля сушена, кріп сушений, часник сушений, куркума, лавровий лист, сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
72,8 / 291,2 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 4,7 / 18,7 г
- Жири: 1,4 / 5,6 г
- Вуглеводи: 10,9 / 43,6 г
Вага: 90 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 2 роки