Кількість
|
Вартість
|
||
|
Матар масала - вегетаріанська страва індійської кухні.
Це сочевичне каррі із зеленим горошком, помідорами та горіхами кеш'ю.
Ця страва готується в готовому вигляді та сублімується. Тому вона максимально наближена за смаком до домашньої їжі.
Інгредієнти: Червона сочевиця (59%), сублімований рис басматі (18%), в'ялені томати (6%), горіхи кеш'ю (6%), сублімований горох (4%), цукор (2%), сіль (2%), сушена цибуля (1%), суміш спецій каррі (куркума, коріандр, пажитник, чорний перець, імбир, кмин (бадьян), кориця, перець чилі, фенхель, мускатний горіх, гвоздика, кардамон. Містить гірчицю, селеру (1%), сушений часник (0,5%), сушений порей (0,5%).
Поживна цінність 100 г: білки 28,3 г, жири 5,0 г, вуглеводи 70,2 г.
Енергетична цінність на 100 г (калорійність 421 ккал / 1,762 кДж.).
Спосіб вживання: Пакетик залити 200 мл окропу, розмішати та настояти 8 хвилин.
Термін придатності - 12 місяців.