Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мамалига - це навариста каша з кукурудзяного борошна, популярна в Україні та Південно-Східній Європі.
Страву готують шляхом сушіння та сублімації готового продукту. Тому вона максимально наближена за смаком до домашньої.
Інгредієнти: Кукурудза (71,8%), сухі вершки (12%), сублімований кисломолочний сир (6%), сублімована яловичина (3,5%), сублімована цибуля (пальмова олія, борошно, сіль) (3,5%), сіль (2%), сушена зелена цибуля (0,6%), кріп (0,6%). 100 г Поживна цінність на 100 г: білки 15,1 г, жири 9,9 г, вуглеводи 57,2 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 364 ккал/1525 кДж.
Спосіб приготування: вийняти поглинач кисню, залити 250 мл окропу, перемішати і залишити на 10 хвилин.
Термін придатності - 12 місяців.