Кількість
|
Вартість
|
||
|
Макарони по-флотськи (сублімат+сушка) ЇDLO - смачний і поживний обід, який легко приготувати навіть у найсуворіших умовах. Виготовлені з натуральних інгредієнтів методом сублімації та інфрачервоної сушки, ці макарони поєднують ніжну яловичину з томатним соусом та ароматними спеціями. Ця страва забезпечить вас необхідною енергією і нагадає про домашній комфорт, де б ви не були.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Макарони варені сублімовані (67%), яловичина варена сушена (11%), томатний порошок, вершки рослинні сухі, цибуля сушена, петрушка сушена, сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
81,9 / 286,7 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 4,1 / 14,5 г
- Жири: 2,4 / 8,5 г
- Вуглеводи: 12,0 / 41,9 г
Вага: 90 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 2 роки