Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кус-кус марокканський з веганським кебабом (сублімат+сушка) ЇDLO - смачна і поживна страва, створена з натуральних інгредієнтів методом сублімації та інфрачервоної сушки. Веганський кебаб ідеально доповнює кус-кус, надаючи страві неповторного марокканського смаку. Ця страва є чудовим варіантом для швидкого приготування в умовах походу, кемпінгу або активного дня, забезпечуючи ситість та енергію.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 3 та 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Крупа кус-кус (73%), кебаб рослинний сублімований (13%) (ізолят соєвого білку, пшеничний білок, олія соняшникова, олія кокосова, екстракт дріжджів, крохмаль картопляний, волокна картопляні, прянощі, сіль), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець солодкий, кабачок (11%), петрушка сушена, часник сушений, куркума, коріандр, чорний перець, сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
79,2 / 348,4 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 3,4 / 15,1 г
- Жири: 1,4 / 6,2 г
- Вуглеводи: 13,4 / 59,0 г
Вага: 90 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 2 роки