Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крем-суп томатний з креветками (сублімат+сушка) ЇDLO - ніжна середземноморська страва, виготовлена з натуральних інгредієнтів методом сублімації та інфрачервоної сушки. Цей суп поєднує в собі поживний горох нут, чищені сублімовані атлантичні креветки, перетерті томати та запашний базилік, що робить його не тільки ніжним, але й вишуканим. Ідеальний вибір для тих, хто бажає насолодитися вишуканим смаком в умовах походу чи подорожі.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Пюре гороху нут сушене (80%), креветки варені сублімовані (8%), базилік сублімований, томат сушений, паприка сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, морська сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
57,84 / 231,4 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 4,2 / 16,6 г
- Жири: 0,8 / 3,2 г
- Вуглеводи: 9 / 35,9 г
Вага: 65 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 2 роки