Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крем-суп з грибами (сублімат+сушка) ЇDLO - ідеальне поєднання натуральних інгредієнтів, виготовлених методом сублімації та інфрачервоної сушки. Цей суп містить поживне горохове пюре та ароматні печериці, що робить його відмінним вибором для смачного та поживного перекусу в будь-яких умовах. Завдяки високій якості інгредієнтів та зручній упаковці, суп легко приготувати та насолоджуватися ним навіть у поході.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Горохове пюре сушене (80%), печериці сублімовані (16%), цибуля сушена, часник сушений, петрушка сублімована, морська сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
36,2 / 163,0 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 2,8 / 12,4 г
- Жири: 0,2 / 1,0 г
- Вуглеводи: 6,2 / 28,0 г
Вага: 60 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 2 роки