Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчо грузинське з індичкою (сублімат) ЇDLO - страва, створена з любов'ю до грузинської кухні та пристрастю до справжнього смаку. Виготовлено з натуральних інгредієнтів методом сублімації, що дозволяє зберегти всі поживні властивості та аромати. Ідеальне поєднання рису, овочів та індички, приправлених автентичними грузинськими спеціями, зробить вашу подорож особливою.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Рис варений сублімований (48%), суміш тушкована сублімована (33%): перець солодкий, томат, цибуля, соус ткемалі, горіхи волоські, індиче філе варене сублімоване (16%), томатна паста, майоран, кориандр, шафран, петрушка, перець чорний, сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
43,7 / 174,8 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 2,9 / 11,6 г
- Жири: 0,9 / 3,9 г
- Вуглеводи: 6,2 / 25,1 г
Вага: 56 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 3 роки