Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суп гороховий з індичкою (сублімат+сушка) ЇDLO - страва, яка дозволяє відчути себе відвідувачем найживописнішого природного ресторану – гірського. Завдяки використанню натуральних інгредієнтів, виготовлених методом сублімації та інфрачервоної сушки, суп зберігає свій відмінний смак та корисні властивості. Горохове пюре з індичим філе, доповнене тушкованими овочами та прянощами, стане чудовим доповненням до вашого туристичного раціону.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Горохове пюре сушене (67%), індиче філе варене сублімоване (15%), цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, кріп сублімований, часник сушений, куркума, морська сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
46,8 / 187,3 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 4,3 / 17,3 г
- Жири: 0,3 / 1,2 г
- Вуглеводи: 7,1 / 28,4 г
Вага: 60 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 2 роки