Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гаспачо з індичкою (сублімат+сушка) ЇDLO - чудовий варіант легкої, але поживної страви, яка зберігає свої смакові та поживні властивості завдяки сублімації та інфрачервоній сушці. Це насичене смаком блюдо поєднує в собі нутове пюре, соковите індиче філе та свіжі овочі, що робить його ідеальним для швидкого і корисного перекусу в будь-яких умовах.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Нутове пюре сушене (70%), індиче філе варене сублімоване (17%), петрушка сублімована, томат сушений, паприка червона сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, часник сушений, перець чилі, сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
47,6 / 214,3 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 4,0 / 18,0 г
- Жири: 0,8 / 3,6 г
- Вуглеводи: 6,5 / 29,3 г
Вага: 60 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 2 роки