Кількість
|
Вартість
|
||
|
Квасоля чалі з овочами (сублімат) ЇDLO - поживна страва, створена з натуральних інгредієнтів методом сублімації готової страви. Ідеально підходить для швидкого приготування у будь-яких умовах, будь то похід, кемпінг або просто активний день. Сублімована квасоля та овочі зберігають свій насичений смак і корисні властивості.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Квасоля варена сублімована (70%), цибуля смажена сушена (12%), овочі тушені сублімовані: морква, цибуля (8%), томатні пластівці, сіль, перець чилі, цукор.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
80,7 / 306,7 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 4,3 / 16,4 г
- Жири: 1,6 / 6,0 г
- Вуглеводи: 12,3 / 46,6 г
Вага: 80 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 3 роки