Кількість
|
Вартість
|
||
|
Булгур з овочами по-турецьки (сублімат+сушка) ЇDLO - смачна та поживна страва, виготовлена в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів. Завдяки поєднанню крупи булгур з сублімованими овочами та спеціями, ця страва має насичений смак та аромат. Вона ідеально підходить для швидкого приготування під час походів, мандрівок та активного відпочинку, забезпечуючи повноцінне харчування у будь-яких умовах.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Булгур крупа (72%), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець болгарський, помідор, кабачок (23%), барбарис сушений, м’ята сушена, часник сушений, карі, кориандр, сіль, перець чорний.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
74,7 / 298,7 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 3,0 / 11,8 г
- Жири: 0,4 / 1,5 г
- Вуглеводи: 15,7 / 62,8 г
Вага: 90 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 2 роки