Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борщ з індичкою і квасолею (сублімат) ЇDLO - справжня класика української кухні, яку ви можете взяти з собою в будь-яку подорож. Виготовлений методом сублімації натуральних інгредієнтів, цей борщ поєднує в собі насичений смак овочів та поживність індичого філе. Завдяки технології сублімації, страва зберігає всі корисні властивості та свіжість, що робить її ідеальною для тривалих походів та подорожей. Борщ з індичкою та квасолею не лише швидко насичує, але й дарує вам відчуття домашнього затишку в будь-яких умовах.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка (30%), картопляні пластівці (23%), індиче філе варене сублімоване (20%), квасоля варена сублімована, цукор, сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
37,8 / 170,1 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 1,8 / 8,2 г
- Жири: 0,1 / 0,5 г
- Вуглеводи: 7,9 / 35,8 г
Вага: 50 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 3 роки