Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борщ пісний з квасолею (сублімат) ЇDLO - класична українська страва, яка зберігає свої смакові та поживні властивості завдяки сублімації натуральних інгредієнтів. Смачний і ароматний борщ стане чудовим вибором для тих, хто цінує традиції та здорове харчування навіть під час походів.
Спосіб приготування:
Відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо випадково скуштували поглинач, це абсолютно безпечно.
Склад:
Овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля (35%), картопляні пластівці (28%), квасоля варена сублімована (20%), петрушка сублімована, томатні пластівці, часник сушений, цукор, сіль.
Енергетична цінність (на 100 г / на порцію):
33,04 / 148,7 Ккал
Харчова цінність (на 100 г / на порцію):
- Білки: 1,4 / 6,5 г
- Жири: 0,1 / 0,5 г
- Вуглеводи: 6,9 / 31,3 г
Вага: 46 г
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище +25°С. Термін придатності: 3 роки