Кількість
|
Вартість
|
||
|
Манго стікі райс James Cook
Манго стікі райс (Mango sticky rice) – традиційна страва тайської кухні. Є десертом з клейкого рису, приправленого кокосовим молоком і шматочками манго.
Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена методами висушування та сублімації готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
- Спосіб приготування: вийняти поглинач кисню, залити страву 250 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8 хвилин.
- Склад: рис басматі сублімований 61.5%, манго сушене 13.5%, кокосове молоко сухе 12.5%, крохмаль рисовий 6.2%, чіа, цукор тростинний, сіль кухонна
- Харчова цінність (калорійність): на 100 г – білки 5.0 г, жири 5.05 г, вуглеводи 72.3 г; порції – білки 4.0 г, жири 4.4 г, вуглеводи 57.9 г
- Енергетична цінність: на 100 г – 359 Ккал/ 1503 КДж; порції – 287 Ккал / 1202 КДж
- Вага: сухої страви – 80 г; готової – 300 г
- Термін придатності: 12 міс