Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для приготування ми використовуємо відбірну гречану крупу. Жодних пластівців.
Чим ж корисна гречана каша? Гречка збагачена повільними (складними) вуглеводами, які тривалий час розщеплюються в організмі, створюючи відчуття ситості. А ще у білку гречаної каші містяться такі амінокислоти, як метіонін і лізин (вони дуже швидко засвоюються організмом).
Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 250 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 7 -8 хвилин
Склад: гречка, м’ясо(яловичина/свинина), морква, цибуля, часник, сіль, перець
Харчова цінність: білки 28,4 г, жири 14,9 г, вуглеводи 80,9
Енергетична цінність порції: 392 Ккал
Вага: сухої страви – 90 г; готової — 320 г